Hola, visitante! [ Registrarse | Ingresar

$344.00

De reden waarom de Led Linear Light niet oplicht

20191213090334

Descripción

De reden waarom het led lineaire licht niet oplicht

Het led lineaire licht moet antistatisch zijn: omdat leds elektrostatisch gevoelige componenten zijn, als u geen antistatische maatregelen neemt bij het repareren van led lineaire lichten, zal de LED Linear Lamp worden doorgebrand, waardoor afval ontstaat. Men zou hier moeten opmerken dat de soldeerbout een antistatische soldeerbout moet gebruiken, en het onderhoudspersoneel moet ook antistatische maatregelen nemen (zoals het dragen van statische ringen en antistatische handschoenen, enz.)

Het aangepaste LEIDENE Lineaire Licht kan geen op hoge temperatuur ondersteunen: de twee belangrijke componenten van geleide lineaire lichten en FPC, geleide lineaire lichten zijn producten die geen op hoge temperatuur kunnen ondersteunen. Als FPC aan op hoge temperatuur verdergaat of zijn weerstaat temperatuur overschrijdt, zal het de dekkingsfilm van FPC veroorzaken te bellen, die direct zal veroorzaken de LEIDENE lineaire lamp om worden afgedankt. Tegelijkertijd is de LED Tri-Proof Lamp niet continu bestand tegen hoge temperaturen. Na een lange tijd bij hoge temperatuur, zal de LED chip doorbranden door de hoge temperatuur.

Daarom moet de soldeerbout die wordt gebruikt bij het repareren van de led-lichtstrip een temperatuurgeregelde soldeerbout zijn, en de temperatuur is beperkt tot een bereik, en het is verboden om naar believen te veranderen en in te stellen. Bovendien, zelfs zo, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de soldeerbout niet te blijven op de pinnen van de LED Linear System lijn lamp voor meer dan 10 seconden tijdens het onderhoud. Als deze tijd wordt overschreden, kan de chip van de led-lijnlamp worden verbrand.

Als het led-lampje niet brandt, controleer dan of het circuit is aangesloten, of de verbinding slecht is en of de positieve en negatieve polen van de lichtbalk omgekeerd zijn aangesloten. De helderheid van de lichtbalk is duidelijk laag. Controleer of het nominale vermogen van de voeding lager is dan het vermogen van de lichtbalk, of dat de aansluitdraad te dun is, waardoor de aansluitdraad te veel stroom verbruikt. De voorkant van de lichtbalk is duidelijk helderder dan de achterkant. Controleer of de serielengte groter is dan de norm van de fabrikant.

Volgens de analyse van het materiaal van de printplaat, heeft de printplaat ook vele kwaliteitsniveaus. De meeste goedkope lijnlampen op de markt gebruiken het secundaire materiaal printplaat, die gemakkelijk delamineert na verhitting en de koperfolie is te dun. Gemakkelijk af te vallen, slechte hechting, koperfolie laag, en PCB laag zijn gemakkelijk te scheiden, niet om de stabiliteit van de schakeling te noemen, verwacht u dat de schakeling stabiel is, zelfs als de printplaat is als deze?

Met de voortdurende verbetering van de levensstandaard van de mensen, zijn LED-lampen overal te zien in het leven van mensen. Meer en meer klanten kiezen het voor verlichting, en het wordt begunstigd door iedereen voor zijn hoge helderheid, laag energieverbruik, en lange levensduur.

1. Wat moet ik doen als de LED High Bay Lamp-lamp niet brandt? De nieuw geïnstalleerde lamp moet worden gemeten met een elektrische pen om te zien of er spanning in het circuit zit. Als de lamp niet brandt, kan er een probleem zijn met de driver.

2.Wat moet ik doen als de helderheid van de LED-lamp afneemt? De lampkralen op elke string in de lamp zijn in serie geschakeld, en de strings zijn parallel geschakeld. Daarom zal, als er één lamp doorbrandt, de string met lampkralen niet oplichten. Als er niet veel lampkralen doorgebrand zijn, kunt u de twee soldeerpennen achter de doorgebrande lampkralen met een elektrische soldeerbout doorsolderen; als de lampkralen te veel doorbranden, moet u een nieuw lampkralenbord kopen.

3.Wat moet ik doen als het LED-lampje knippert? Controleer of de neutrale draad en de stroomdraad zijn omgewisseld. U moet controleren of de leiding bij de schakelaar rood is. Zo niet, overweeg dan dat de schakelaar mogelijk de neutrale lijn controleert. Vergeet niet deze op tijd te vervangen.

Veel huiseigenaren upgraden hun huizen van traditionele of klassieke stijlen naar ruimtes met een modern gevoel.

LED Tubular Light lineaire verlichting is een veelgebruikte verlichtingsarmatuur in de commerciële binnenhuisarchitectuur. Ze zijn echter niet exclusief voor deze sector. Met verschillende technologische ontwikkelingen is de esthetiek van lineaire verlichting geëvolueerd naar woonhuizen.

Maar voordat u de stap waagt, is het belangrijk om de verschillende soorten en toepassingen van lineaire verlichting te kennen. Lees verder om te ontdekken hoe u ze kunt gebruiken.

Sin Etiquetas

70 total views, 1 today

  

Listing ID: 899611c5644a4c50

Añadir comentario